Yhteisön säännöt

Elder Scrolls Online Finland yhteisön säännöt ovat voimassa Discordissa sekä pelin sisäisessä killassa. Killalla tarkoitetaan Elder Scrolls Online Fi kiltaa, ei liittolaisten tai yhteistyökumppanien kiltoja. Tutustu heidän sääntöihin erikseen.

Yhteisön säännöt

Elder Scrolls Online Finland yhteisön säännöt ovat voimassa Discordissa sekä pelin sisäisessä killassa. Killalla tarkoitetaan Elder Scrolls Online Fi kiltaa, ei liittolaisten tai yhteistyökumppanien kiltoja. Tutustu heidän sääntöihin erikseen.

1. Yleiset säännöt

  • Pyritään asialliseen keskusteluun, vältetään henkilökohtaisuuksiin menemistä ja huomioidaan toiset ihmiset. Tsemppaa muita niin itsekkin saat apua. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti, trollaaminen, floodaaminen, sääntöjen vastainen kielenkäyttö sekä tieten tahtoen loukkaaminen. Kyseinen käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin kuten viestien poistamiseen ja/tai oikeuksien kaventumiseen ja/tai käyttäjän sulkemiseen keskusteluista (eli bännääminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi.
  • Pyydämme lisäksi pitämään Discord nickit slurrivapaina, myös ironiatapauksissa. Vältetään siis seksimiä, rasismia, ableismia ja muuta tylsää myös itsemme nimeämisessä. Samat säännöt koskevat myös profiilikuvia. Suosittelemme vaihtamaan nimimerkit muotoon UserID tai kutsumanimi @UserID
  • Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan Discordissa #ajankohtaista kanavalla.

ESO.fi haluaa ylläpitää turvallista ja reilua peliympäristöä. Jos koet pelissä häirintää, jos jotain ikävää sattuu tai jos jokin peliin liittyvä asia askarruttaa mieltäsi, voit ottaa luottamuksellisesti yhteyttä moderaattoreihin.

2. Kilpailujen säännöt

2.1 Dress-up kilpailut

2.1.1 Kilpailun kesto
Osallistumisaikaa on pääsääntöisesti yksi (1) viikko ellei toisin ole mainittu. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on viisi (5) päivää aikaa lähettää asusi kilpailun vetäjälle. Äänestykselle on varattu kaksi (2) päivää.

2.1.2 Voittajan valinta
Voittaja valitaan äänestyksen perusteella joka suoritetaan Discordissa erikseen mainitulla kanavalla. Kaikki oleelliset infot löytyvät aina #kilpailu-infoa kanavalta. Äänestys on sunnuntai aamupäivästä maanantaihin klo 23:59 asti ellei toisin ole mainittu.

2.1.3 Äänestystapa
Äänestys suoritetaan reagoimalla annetulla emojilla yksittäiseen asuun. Useamman asun äänestäminen on sallittua. Voit äänestää omaa asuasi, mutta näitä ei lasketa äänien tarkastuksessa.

2.1.4 Tasapelin ratkaisu
Mikäli äänestys päättyy tasapeliin ensimmäisen, toisen tai kolmannen sijan osalta niin kyseisen sijan voittaja arvotaan.

2.1.5 Teeman valinta
Viikon voittaja valitsee aina seuraavan teeman, joka julkaistaan tiistaisin ellei toisin ole mainittu. Aihe pitää olla toteutettavissa.

2.1.6 Palkinnot
Kuukauden palkinnot ilmoitetaan #kilpailu-infoa kanavalla. Kilpailussa on aina kaksi palkintoa, pääpalkinto ja sivupalkinto. Palkinnot arvotaan kuukauden lopussa ellei toisin ole mainittu.

Jokaisen viikon kolme eniten ääntä saanutta asua on mukana kuukauden pääarvonnassa. Jos sama henkilö voittaa useammalla viikolla niin mahdollisuudet voittaa pääpalkinto kasvaa.

Lisäksi kaikki osallistujat ovat mukana sivupalkinnon arvonnassa, joka ei vaadi voittamista.

2.1.7 Osallistuminen
Osallistuminen tapahtuu lähettämällä kuva asusta kilpailun järjestäjälle, joka ilmoitetaan #kilpailu-infoa kanavalla. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan paitsi itse kilpailun järjestäjä.

Sama henkilö voi osallistua useammalla asulla kilpailuun, mutta kuitenkin enintään kahdella. Kilpailun järjestäjällä on oikeus evätä jälkimmäinen asu mikäli se on liian samankaltainen ensimmäisen asun kanssa.