Tietoa yhteisöstä

Idea yhteisöstä, jossa olisi kaikki suomalaiset ESO-pelaajat alkoi sikiämään hyvin pian betan jälkeen, kun kiltojen rajoitukset tulivat esille ja vastaan.

Tietoa yhteisöstä

Idea yhteisöstä, jossa olisi kaikki suomalaiset ESO-pelaajat alkoi sikiämään hyvin pian betan jälkeen, kun kiltojen rajoitukset tulivat esille ja vastaan. Siinä missä yksi kilta rajoittuu 500 pelaajaan ja yksi pelitili voi olla enintään viidessä killassa, niin Elder Scrolls Online Suomi Finland on rajoittamaton yhteisö, jonne on tervetulleita kaikki suomalaiset pelaajat sekä suomalaiset killat.

Vaikkakin ESO.Fi:llä on oma pelin sisäinen kiltansa niin se lähinnä toimii laskeutumisalustana uusille pelaajille, ponnahduslautana suomalaisiin kiltoihin pelaajan kiinnostuksien mukaan sekä kauppamajana. Tällöin yhteistyössä oleviin kiltoihin hakeutuu pelaajia kiinnostuksen mukaan ja hiljaisinakin hetkinä on paikka mistä pyytää kalaseuraa tai tulla muuten vaan turisemaan. Lisäksi järjestämme analogisessa maailmassa morotussessioita yleensä kylmän tuopin äärellä.

Jos ESO.Fi olisi huone talossa niin se olisi aula. Se ottaa uuden ja vanhan tulijan vastaan, paikka jossa kerrotaan missä huoneessa muut ovat, tarjoaa suojan kun keli menee kovaksi, toimii koko talon risteyskohtana ja mihin kengät jätetään. Kyllä jotkin minimikäytöstavat pitää sentään olla, emmehän ole barbaareja.