Tarrakirja eli miten Collections|Sets toimii

Markarth päivityksen (numero 33) myötä peliin tuli uusi ominaisuus, joka löytyy valikoista Collections>Sets, ja joka toimii kuin tarrakirja. Jatkossa arkkuja ja taskuja ei tarvitse täyttää kopioilla samoista seteistä, vaan jahka kerran jonkin setin sitoo eli boundaa tiliinsä taikka sen deconstructaa, niin kyseisen esineen voi luoda uudestaan 25-75 kristallin hintaan millä tahansa hahmolla. Kerääminen Sarjan koko […]

Tarrakirja eli miten Collections|Sets toimii

Markarth päivityksen (numero 33) myötä peliin tuli uusi ominaisuus, joka löytyy valikoista Collections>Sets, ja joka toimii kuin tarrakirja. Jatkossa arkkuja ja taskuja ei tarvitse täyttää kopioilla samoista seteistä, vaan jahka kerran jonkin setin sitoo eli boundaa tiliinsä taikka sen deconstructaa, niin kyseisen esineen voi luoda uudestaan 25-75 kristallin hintaan millä tahansa hahmolla.

Kerääminen

Sarjan koko vaihtelee yhden ja 36 palan välillä, joista suurin osa koostuu 22 osasta. Eri panssarityyppien sekä aseiden palat pitää kerätä erikseen, eli monster helmet -setissä on kuusi palaa kerättäväksi, kun taas armor of the trainee koostuu 36 palasta, koska siitä löytyy light, medium ja heavy-versiot. Kerätyn osan levelillä, värillä taikka enhancementilla ei ole mitään väliä. Huomaa, että perfected-versiot ovat eri setti kuin normaali versio, joten niistä pidetään kirjaa toisistaan riippumatta.

36 palan setti
perfected versiot ovat eri setti kuin normaali versio

Uudelleen rakennus eli Reconstruct

Kerätyn setin yhden osan uudelleenrakennus eli reconstraktaaminen eli reksuuminen maksaa kalleimillaan 75 ja halvimmillaan 25 kristallia per pala, plus mitä materiaaleja kyseisen palan värittämiseen normaalistikin tarvitsisi. Lähtölaatu eli väri määräytyy sen mukaan mistä sarjan saa. Overlandistä löydettävät setit lähtevät vihreästä, normitrialeista ja normidunkuista löytyvät sinisestä, monster-helmetit ja perfected-setit liilasta. Tähän poikkeuksena Mythicit ovat suoraan oransseja, koska sen laatuisena ne muutenkin löytyvät. Jos hahmolta löytyy rakenteluun tarvittavien materiaalien vähentämistaitoja, kuten Tempering, Tannin, Resin tai Plating-expertise, vähentävät ne vaaditun materiaalin määrää. Samoin uudelleen luotavan esineen traittivalinta määräytyy sen mukaan, mitä hahmo osaa. Itse trait-kiveä ei kuitenkaan tarvitse olla.

Kierrättäminen eli Deconstruct

Uudelleen luodusta esineestä saa kierrätettäessä ainoastaan 25 kristallia riippumatta siitä, mitä sen teko on maksanut. Materiaalien palautuksessa käytetään hahmon skillejä, eli sieltä voi mahdollisesti saada jotain takaisinkin.