Kuinka monta skill pointtia on tarpeeksi ja mistä niitä saa lisää

Skill pointtien tarpeelle ei tunnu olevan loppua

Kuinka monta skill pointtia on tarpeeksi ja mistä niitä saa lisää

Pelissä on tarjolla 441 skill pointtia (versiossa 5.3.9) joiden käytön voi resetoida eli respecata Shrine to Stendar/Stuhm/Father of Mysteries avulla 50g per pojo.

Pisteiden riittävyys

Skill pointteja menee ihan minimissä 64 taistelu valmiiseen hahmoon. Sillä saa 10 abilityä ja kaksi ultia morffeineen, yhden täyden setin suoja passiiveja, rotu passiivit sekä Rapid Maneuversin. Käytännössä jotta hahmolla olisi varaa muuntautua tilatanteen mukaan puhutaan noin sadan pisteen tarpeesta.

Kyrössä eli cyrodiilissä viihtyvien tarpeet kasvaa noin 12 pisteellä saadakseen kaikki edut taisteluissa.

Kaikkeen kivaan ja kätevään jotka helpottaa pelaamista menee noin 30 pisteen edestä eri kiltoihin ja world kategorian alle joiden tarjoamista eduista on todella vaikea luopua sen jälkeen kun niihin on päässyt kiinni.

Heti kun kuvioihin tulee rakentelu craftäämisen muodossa niin se että selviytyy kaikkien writtien teosta pelkästään vaati seitsemän ammatin taitojen osaamiselta 59 pisteen potin. Kun tuotanto suuntautuu laadukkaseen tekemiseen käyttöön eli värittelemiseen taikka master writtien tekoon niin vaatii se ylimääräisen 19 pisteen sijoituksen. Maksimaalliseen materiaalien hankkimiseen hajottamisesta tarvii 15 pistettä ja toiset 15 pistettä jos haluaa postiinsa ilmaista materialia. Helpottaaksesi materiaalin keräystä maastosta voit laittaa 16 pojoa jolloin materiaali nodet hohkaavat. Tutkimukseen panostaminen kustantaa 16 pistettä josta tulet kiittämään itseäsi noin tarkalleen vuoden päästä. Sijoittamalla yhdeksän pistettä provisiointiin saa ruuista/juomista sekä pulloista paljon enemmän irti. Kaiken kaikkiaan master crafterilla voi olettaa olevan 118 pistettä kiinni rakentelussa niistä 155 mitä sinne voisi maksimissaan upottaa.

Mistä näitä oikeen tulee

Pojoja on tarjolla keräämisestä, tehtävien teosta, voittamisesta sekä riidan haastamisesta.

Skyshardien kerääminen onnistuu vaikka olisi kuinka huonossa jamassa varusteiden ja taistelutaitojen kanssa. Kun kolme kerää niin saa yhden pojon. Näin tarjolla on yhteensä 113 pistettä sekä 38 lisää eri DLCeiden ja chaptereiden kautta. Nopea hevonen, Shadow Rider sekä add-on kuten BeamMeUp tai Goto auttaa asiassa huomattavasti sekä leikkaa kustannuksia. Lue täältä lisää add-oneista.

Tehtävien tekeminen pääjuonen (11), allianssi juonien (50), moninaisten DLC zone questien suorittaminen (42), Folium Discognitumin lukeminen (2) sekä vielä kaiken kukkuraksi tutorial (1) tarjoaa kevyen roolipelaamisen palkkiona yhteensä 105 pistettä. Alla vielä listaus DLCeiden eriarvoisuudesta.

Voittamisella nyt käsitetään jonkun dunkun läpi kahlaamista. On se sitten kaikille avoin public dungeon taikka oman privaatin group dungeon niin sen isoimman mörön kaatamisesta pääsee pisteille. PDt (public dungeon) tarjoaa 16 pojoa perus pelin puolella ja 8 lisää DLC puolelta, lisäksi jokaisesta löytyy yksi skyshard. GD (group dungeon) tarjoaa 24 ja siihen päälle 14 DLC puolelta. Lisäksi Maelstrom Arenan sooloamisesta saa yhden pojon. Kaiken kaikkiaan siis 63 pistettä tarjolla.

Alliance pisteitä keräämällä eli haastamalla riitaa eri PvP mittelöissä nostaa vastaavasti alliance rankkia josta jokainen antaa yhden pisteet ollen 50 pisteen arvoinen reissu.

Yhdessä nopeammin

Porukassa liikkuminen on nopeampaa, progressio tehtävissä on usein jaettua sekä kuoleminen harvinaisempaa sekä sen sattuessa paljon vähemmän harmittavaa kun bossi ei resettaakaa. Joten kutsu ryhmääsi kavereita joita näät, kysele kanavilta ja discosta peliseuraa.