ESO Plus

ESO Plus jäsenyys tuo lukemattomia pelinsisäisiä hyötyjä ja VIP ominaisuuksia.

ESO Plus

ESO Plus jäsenyys tuo lukemattomia pelinsisäisiä hyötyjä sisältäen mm. täyden pääsyn kaikkiin DLC lisäosiin, 1650 kuukausittaista crownia, rajaton Crafting bag ja paljon muuuta. Tässä oppaassa käsittelemme kaikki ESO Plus jäsenyyden tuomat hyödyt.

Mikä on ESO Plus?

ESO Plus jäsenyys on kuukausimaksulla toimiva VIP-jäsenyys joka tuo paljon hyötyjä päivittäiseen pelaamiseen, sisältäen:

 • Pääsy kaikkiin Crown Storen DLC lisäosiin
 • Ilmaisia crowneja käytettäväksi Crown Storessa
 • Pääsy rajattoman Crafting bagin käyttöön
 • Tuplasti pankkitilaa käytössä
 • Bonuksia hahmon kehitykseen
 • Lisää tilaa huonekaluille
 • Kosmeettisten asujen värjäys
 • Tuplamäärä Transmute Crystaleja
 • Eksklusiivisia ESO Plus alennuksia

Voit valita joko kuukauden, kolmen kuukauden, puolen vuoden tai vuoden ESO Plus jäsenyyden. Lisää tietoa jäsenyyksien hyödyistä ja eduista seuraavassa kappaleessa.

Pääsy kaikkiin DLC lisäosiin

ESO Plus jäsenyyden myötä pääset käsiksi kaikkiin pelin DLC lisäosiin, jotka ovat myynnissä Crown Storessa. Tämä tarkoittaa rajatonta pääsyä lisäosien dungeoneihin, alueisiin, pelimuotoihin ja muihin siisteihin juttuihin jäsenyytesi ajan ilman että sinun täytyy kuluttaa crowneja!

Saat pääsyn kaikkiin alla oleviin DLC lisäosiin heti tilauksen alkaessa – ja lisää on tulossa!

 • Murkmire
 • Wolfhunter
 • Dragon Bones
 • Clockwork City
 • Horns of the Reach
 • Morrowind
 • Shadows of the Hist
 • Dark Brotherhood
 • Thieves Guild
 • Orsinium
 • Imperial City

Menetät pääsyn kaikkiin lisäosiin joita et ole ostanut kun ESO Plus jäsenyytesi päättyy, mutta et menetä lisäosia pelatessasi kerättyjä tavaroita, saavutuksia, kultaa tai kokemusta.

Huomio: Vaikka et ole ESO Plus jäsen, saat silti pääsyn DLC lisäosiin ostamalla kyseiset lisäosat Crown Storesta. ESO Plus jäsenyys ei tuo Crown Storen ulkopuolista lisäsisältöä peliin.

Ilmaiset Crownit

ESO Plus jäsenenä saat kuukausittain 1650 ilmaista crownia käytettäväksi pelin Crown Storessa. Crowneilla voit ostaa kosmeettisia tavaroita kuten ratsuja, asuja, rodun muutoksia ynnä muuta kivaa.

Jos ostat yli kuukauden ESO Plus jäsenyyden, saat kaikki ilmaiset crownit käyttöön heti tilauksen alkaessa. Eli ostaessasi esimerkiksi puolen vuoden tilauksen, saat käyttöösi kaikki 9900 crownia tilauksen alkaessa, kun normaalisti saisit vain 1650 joka kuukausi.

Rajaton Craft Bag

Crafting Bag on ESO Plus ominaisuus, jonka avulla voit säilöä crafting materiaalit näppärästi erillään muusta inventory ja pankkitilasta. Crafting Bagissä ei ole ylärajaa, vaan voit säilöä rajattomasti materiaaleja.

Kun kirjaudut sisään ja sinulla on pääsy Crafting Bagiin, kaikki inventoryssä olevat crafting materiaalit siirretään automaattisesti Crafting Bagiin. Pääset käsiksi Crafting Bagiin klikkaamalla inventoryssä Crafting Bag kuvaketta.

Mikäli päätät perua ESO Plus jäsenyytesi, Crafting Bagissä jo olevat materiaalit pysyvät siellä. Et voi kuitenkaan lisätä sinne uusia materiaaleja ennen kuin jatkat tilaustasi.

Tuplasti pankkitilaa käytössä

Hamstratessa pitää hyödyntää kaikki saatavilla oleva tila. Onneksi ESO Plus jäsenenä tuplaat käyttäjäsi pankkitilan. Nyt voit säilöä kaikki keräämäsi aseet, asusteiden palaset ja muut tavarat ilman turhaa päänvaivaa.

Mikäli päätät perua ESO Plus jäsenyytesi, pankkitilasi palautuu normaaliin kokoon. Et menetä tavaroita jotka ylittävät normaalin pankkitilan vaan ne säilyvät edelleen pankissasi. Et voi kuitenkaan lisätä pankkiin uusia tavaroita ennen kuin olet tehnyt tyhjää tilaa.

Bonuksia hahmon kehitykseen

Tehosta ajankäyttöäsi ESO Plussan tuomalla bonuksilla, jotka sisältävät:

 • 10 % Experience bonus
 • 10 % Gold bonus
 • 10 % Crafting Inspiration bonus
 • 10 % Trait Research bonus

Näillä bonuksilla hahmosi kehittyy alta aikayksikön
— nopeammin kuin koskaan aikaisemmin!

Lisää tilaa huonekaluille

Törmäätkö ongelmaan että huonekalujen raja tulee vastaan? Sinulla kävi tuuri, sillä ESO Plus kiertää myös tämän ärsyttävän ongelman. Jäsenyyden avulla tuplaat tilamäärän huonekaluille!

Mikäli jäsenyytesi päättyy kesken, huonekalut pysyvät huoneissa edelleen, mutta et voi lisätä uusia huonekaluja ennen kuin teet vapaata tilaa.

Kosmeettisten asujen värjäys

ESO Plus jäsenet saavat erikoisoikeuden värjätä kosmeettisia asujaan Outfit Stationeilla. Tämä mahdollistaa tyylien viilailun entistä monipuolisemmin — et voi välttyiä ihailevilta katseilta!

Huomio: Myö ilman tilausta voi värjätä normaaleja asun osia, mutta ei Crown Storesta ostettujen asusteiden tai muulla tavalla avattujen asusteiden värejä. Mikäli jäsenyytesi päättyy ja sinulla on aktiivinen asusteen värjäys, et menetä sitä.

Tuplamäärä Transumte Crystaleja

ESO Plus jäsenyyden avulla voit säilöä enemmän Transmute Crystaleja hahmollasi ja ehdit kerätä enemmän haltuusi Transmute Station vierailujen välissä.

Mikäli tilauksesi päättyy, voit silti käyttää jo keräämäsi Transmute Crystalit, mutta et voi kerätä enemmän ennen kuin teet vapaata tilaa.

Eksklusiivisia ESO Plus alennuksia

Crown Storessa on aika ajoin vaihtuvia ESO Plus eksklusiivisia alennuksia, ilmaisia tavaroita sekä paljon muuta. Saatavilla olevat tuotteet vaihtuvat usein ja ovat useasti myös limited-time tarjouksia. Muista siis tarkastaa ESO Plus välilehti Crown Storesta, jotta et menetä loistavia rahan arvoisia etuja! ESO Plus tarjoukset ovat ilmaistu keltaisella tekstillä ja pikari kuvakkeella.

Huomioithan, että ilmaisten tuotteiden lahjoittaminen ei ole mahdollista kuten ei myöskään alennustavaroiden lahjoittaminenkaan. Voit kuitenkin ostaa kyseiset tuotteet lahjana täyteen hintaan.

Miten liityn ESO Plus jäseneksi?

Helposti! Suuntaa vain viralliselle ESO Plus verkkosivulle. Valitset vain haluamasi tilausjakson ja käyttämäsi alustan. Löydät ESO Plus jäsenyyden myös Steam-kaupasta, mikäli ESO käyttäjäsi on Steam-linkitetty, sekä PlayStation Storesta ja Xbox Storesta. Voit ostaa ESO Plus jäsenyyden myös Crown Storesta.

ESO Plus jäsenyys tuo huikeita etuja päivittäiseen pelaamiseen ja kattavia VIP-ominaisuuksia. Jos sinulla on kysymyksiä ESO Plus jäsenyyteesi liittyen, olethan yhteydessä pelin viralliseen asiakaspalveluun.